Logo Musictrails.nl Muziekreizen

West Coast Music MotorreisMotoren
Voor de bovenstaande motoren geldt dezelfde reissom. We vragen je ruim voor vertrek om een keuze te maken uit de beschikbare motoren. Let op: je geeft dan twee keuzes op. Het kan voorkomen dat je uiteindelijk niet op je eerste keuze motor zal gaan rijden, maar op je tweede keuze. 

Verzekeringen
Voor deze motorreis zijn vier verzekeringen van belang

1 - annuleringsverzekering
Deze dien je 10 dagen na boeking van je reis af te sluiten. Mocht je onverhoops niet mee kunnen met je geboekte reis en je hebt hiervoor een onder de verzekering vallende reden, dan zal deze verzekering de annuleringskosten dekken. 

2 - reisverzekering
vanzelfsprekend dien je een goede reisverzekering te hebben met werelddekking, welke ook medische kosten in het buitenland dekt. 

3 - schade aan de motorverzekering
De motoren zijn niet verzekerd tegen diefstal of schade aan de motor zelf . Om je hiervoor te verzekeren bestaat er de zogenaamde theft & damage waiver. Je kunt kiezen uit een VIP of VIP Zero.

VIP    $ 25 per dag
    Schade en diefstal aan de motorfiets is verzekerd.
    Eigen risico bij schade is $ 2.000
    Eigen risico bij diefstal is $ 5.000

VIP ZERO    $ 35 per dag
    Schade en diefstal aan de motorfiets is verzekerd.
    Eigen risico bij schade is $ 0
    Eigen risico bij diefstal is $ 1.000

4 - Verzekering van schade aan derden
De motoren hebben standaard een WA-verzekering (liability insurance). Deze verzekering heeft echter een relatief lage dekking.

Dekking Standaard WA-verzekering
$ 15.000 voor verwonding/overlijden van een persoon 
$ 30.000 voor verwonding/overlijden van meer dan een persoon 
$ 5000 voor schade aan eigendommen 

Je kunt deze bovenstaande bedragen verhogen met een van de twee aanvullende WA-verzekeringen, een zogenaamde SLI.

optie 1
$ 14,95 per dag, waarbij schade tot $ 300.000 wordt gedekt

optie 2
$ 24,95 per dag, met een dekking tot $ 1.000.000

Borg
Bij het ophalen van de motorfiets wordt een borg van ons gevraagd. Deze borg varieert van $ 100 tot $ 5000, afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering.

Volgauto
Tijdens deze reis wordt geen gebruik gemaakt van een volgauto. Bagage zul je dus achterop de motor of in de zijkoffers mee moeten nemen. Dit scheelt behoorlijk in de kosten en dat zie je terug in de reissom.

Met een auto deelnemen?
Wil je graag met deze reis mee maar heb je niet direct iets met motoren, dan kunnen we auto voor je regelen waarin je dan zelfstandig de routes rijdt en de groep op afgesproken plaatsen weer ontmoet.

Reisbegeleider
Reisbegeleider van deze reis is Marc Stakenburg.

Marc maakte meer dan 30 jaar radioprogramma's die vaak met muziek te maken hadden, de bekendste zijn Leidsekade Live en Het theater van het Sentiment. Amerika is een andere liefde van hem. 

Sinds 1980 komt hij daar meerdere keren per jaar en heeft inmiddels bijna alle staten bezocht. Amerika en motorrijden komen perfect bij elkaar in de door hem ontwikkelde reizen Roots of Music en West Coast Revival. Amerika lijkt gemaakt voor rijden op Harleys; brede, rustige wegen, een mooi landschap en lekker weer. Hij begeleidt ook The New York Musictrip.

Naast reizen is Marc actief als docent radio, schrijver voor diverse bladen en allround presentator. Hij geeft verder lezingen over de ontstaansgeschiedenis van de Amerikaanse muziek.

 • Reisdetails

  Reiscode:
  USW
  Categorie:
  Specials
  Groepsgrootte:
  8 - 12
  Dagen:
  16
  Prijs:
  Vanaf 6.490,-

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner