Logo Musictrails.nl Muziekreizen
New Orleans Musictrip MET MARC STAKENBURG

New Orleans Musictrip

New Orleans kent heel wat festivals. French Quarter Fest is het muziekfestijn dat door de inwoners het best wordt gewaardeerd. De muziek is het meest authentiek en de hele cultuur wordt gevierd; ‘Celebrating New Orleans Music, Food and Culture’ is dan ook de slogan. Het speelt zich af in de straten en de kroegen van het historische French Quarter.

Behalve het bezoeken van dit fesitval zie je ook alle facetten van New Orleans met zijn rijke muziekveleden. We maken verder een uitstapje naar LaFayette waar we de Cajuncultuur ontdekken.

New Orleans heeft een totaal ander karakter en uitstraling dan welke andere Amerikaanse stad ook. Het wordt wel de meest noordelijke Caraïbische stad genoemd. Het centrum is een aaneenschakeling van prachtige laagbouwhuisjes van hout, pittoreske straten, bananenbomen plus natuurlijk de ongeëvenaarde muziekcultuur.

Veel van de Amerikaanse muziek vindt er zijn oorsprong en nog altijd is het een intieme stad die bruist van allerhande muziek. Op de 400 podia die de stad rijk is spelen dag in- dag uit zo’n 5000 muzikanten.

http://www.nojazzfest.com/

  • Reisdetails

  Reiscode:
  USS
  Categorie:
  Muziekreizen
  Groepsgrootte:
  8 - 12
  Dagen:
  9
  Prijs:
  Vanaf 2.295,-
 • Routekaart

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner