Logo Musictrails.nl Muziekreizen
Brood Memorial Tour MET MARC STAKENBURG EN KOOS VAN DIJK

Brood Memorial Tour

Een muzikaal en culinair weekend weg, het kan! Wel vragen we de deelnemers de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.

Onder begeleiding van Marc Stakenburg nemen we een duik in de Nederlandse muziekgeschiedenis. De reis wordt geheel inclusief aangeboden voor maximaal 20 deelnemers. We reizen met eigen vervoer. Als je met de auto komt dan rijd je op eigen initiatief, als je met de motor komt kunnen we in een groep rijden. We beginnen in het Rock Art museum in Hoek van Holland en zien van alles dat te maken heeft met de geschiedenis van de Nederpop.

In Zwolle staat Herman Brood centraal en vertelt zijn oud-manager - Koos van Dijk-  ons hilarische, en misschien ook wel tragische, verhalen over Herman. We bezoeken ook het museum 'de Herman Brood Experience'.  Na een uitstekend diner en verblijf in Grand hotel Wientjes gaan we de volgende dag naar Grolloo. Exclusief voor ons opent het Cuby museum de deuren en ontmoeten we Muskeevriend Albert Haar.  Het is de plek waar Harry Muskee met z’n Blizzards geschiedenis schreef; Groeten uit Grollo! • Reisdetails

  Reiscode:
  NPT
  Categorie:
  Muziekreizen
  Groepsgrootte:
  16 - 22
  Dagen:
  2
  Prijs:
  Vanaf 325,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner