Logo Musictrails.nl Muziekreizen

Chicago Detroit Musictrip

Wat deelnemers ons schreven: 

Deze Chicago Detroit muziekreis in april 2019 was een pilotreis. 

"Deze muziekreis zat goed in elkaar, in korte tijd veel gezien van Chicago, mede dankzij flexibiliteit door eigen bus. Verbeterpunten iets betere voorbereiding met betrekking tot praktische punten als bijvoorbeeld openingstijden, bevestiging hotel. Het beste vond ik de jamsessie Woodlawn Tap, bezoek Chess studio, bezoek Art Institute Chicago. Marc is een enthousiaste reisleider en perfecte chauffeur voor de vele ritjes door Chicago. Ik kan terugkijken op een mooie, geslaagde muziekreis waarin ik in korte tijd veel gezien en gehoord heb met betrekking tot de blues en soulhistorie in Chicago en Detroit. Contact met kantoor was prima."
Hans Groenland - Chicago Detroit Musictrip - april 2019

"Dit is een erg leuke, mooie muziekreis. Mooi beeld van de steden en de muzikale geschiedenis. Verbeterpunt iets meer tijd in Detroit, reis iets langer of andere verhouding, korter in Chicago, langer in Detroit. Het beste vond ik deze reis als geheel. Marc de reisleider is prima. Contact met kantoor was goed. Ga zo door!"
Cyrill Sijnke - Chicago Detroit Musictrip - april 2019

"Dit was een mooie muziekreis. Er kunnen bij toekomstige reizen nog wat puntjes op de i worden gezet en wat fine tuning plaatsvinden, maar in de basis is dit echt een heel mooie muziekreis. Wellicht zou je het bezoek aan Detroit, dat nu wat kort was, nog kunnen uitbreiden ( 1 of 2 dagen erbij). Diverse hoogtepunten voor mij waren: Platenzaak Bob's Blues & Jazz Mart, Delmark Studio, rondleiding met Tail Dragger, sessies in de Woodlawn Tap en optreden Joseph Morganfield. Marc de reisleider was prima.  Contact met kantoor was goed."
Peter Sijnke - Chicago Detroit Musictrip - april 2019

 • Reisdetails

  Reiscode:
  UCD
  Categorie:
  Muziekreizen
  Groepsgrootte:
  8 - 8
  Dagen:
  10
  Prijs:
  Vanaf 2.495,-
 • Routekaart

 • ARTIESTEN

  Muddy Waters

  Willie Dixon

  The Rolling Stones

  Marvin Gaye

  Stevie Wonder

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner