Logo Musictrails.nl Muziekreizen

Rolling Stones Tour

Reisleider

Deze Stones reis wordt begeleid door de Vlaamse muziek expert Johan Ral. Johan begon als journalist bij het rockmagazine RIFF. Later werd hij producer, journalist en nieuwsanker bij de Vlaamse publieke omroep. Zijn passie voor muziek heeft talloze ontmoetingen en interviews opgeleverd – van Paul McCartney, George Harrison, Ray Davies, Mark Knopfler, Paul Simon, Donovan, Roger McGuinn, Brian Wilson en Yoko Ono tot Ravi Shankar en Françoise Hardy.

Johan is de auteur van A History of EMI in Belgium en AB – Een muzikale geschiedenis, over de Brusselse concertzaal Ancienne Belgique. Hij schrijft scenario’s voor muziekdocumentaires en is associate producer van Suburban Steps To Rockland, een documentaire over de legendarische Ealing Club, de wieg van de British Blues.

Johan heeft een stevige ervaring als gids voor muzikale reizen over m.n. de Beatles en de Rolling Stones.

EXTRAATJE

 • Eerste single van de Stones: 19th Nervous Breakdown/As Tears Go By (1966)
 • Eerste album: Their Satanic Majesties Request (1967)
 • Eerste concert 15 oktober 1973 in het Sportpaleis van Antwerpen
 • (Voorlopig) laatste concert: 9 september 2017 in Hamburg

 

Vervoer van Nederland/Belgie naar Engeland en terug vindt plaats per touringcar. Ook tussen Dartford en Londen word je met deze touringcar vervoerd. 

De touringcar die we hiervoor gebruiken is de tourbus van 'the Wild Romance'. Vanwege het doel van onze reis wil de eigenaar van de bus deze graag ter beschikking stellen. 

 • Reisdetails

  Reiscode:
  RST
  Categorie:
  Muziekreizen
  Groepsgrootte:
  20 - 25
  Dagen:
  5
  Prijs:
  Vanaf 1.395,-
 • Routekaart

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner