Logo Musictrails.nl Muziekreizen

New York Woodstock motorreis

Dit zijn ervaringen van reizigers toen de trip een week duurde. 

"Contact Prima! Reis is erg leuk. Interessante reis met leuke groep en veel muziek! Door de reis iets langer te maken zouden er wat meer rustpunten in kunnen zitten en zou er een langer verblijf in Woodstock kunnen zijn (2/3 dagen). Hoogtepunten was het bezoek aan WFMU! Reisleider is Prima, goed geregeld!"
Cyrill Sijnke - New York City Music Trip 2016
 
"Contact is goed,jullie zijn goed bereikbaar en benaderbaar. Reis is Super. Woodstock en omgeving was iets te kort naar mijn idee. Elke dag was eigenlijk een hoogtepunt. Reisleider is Prima. Hij is van alles zeer goed op de hoogte. Een echte Amerike kenner. Ga zo weer mee."
Adrie Schoemaker - New York City Music Trip 2016
   
"Contact is Goed. Reis is goed, zeker gelet op het feit dat het een pilotreis betrof. Bij een volgend keer zou een bezoek aan de Electric Ladyland Studio's, het Brill Building (buitenzijde) en Townhall (met concert) indien mogelijk aan te raden zijn. De 'vrije dag' misschien een dag naar voren schuiven en de reis met één dag (in Woodstock e.o.) verlengen lijkt me ook een optie.  
Hoogtepunten: bezoek aan het platenarchief (ARC), het radiostation in New Jersey en het plaatsje Woodstock. De bezochte clubs en concerten waren ook de moeite waard, maar dit zijn dingen waar je individueel niet snel toe komt. Marc is een goede reisleider, die ook inhoudelijk genoeg weet te vertellen. Soms loopt hij -letterlijk- voor de groep uit (dus iets te snel), maar verder niets dan lof."
Peter Sijnke - New York City Music Trip 2016

 • Reisdetails

  Reiscode:
  UNW
  Categorie:
  Specials
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  12
  Prijs:
  Vanaf 3.375,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner