Logo Musictrails.nl Muziekreizen
New York Woodstock motorreis MET MARC STAKENBURG (OP DE MOTOR)

New York Woodstock motorreis

New York is de meest bruisende en levendige stad van Amerika. Het eiland Manhattan is het centrum daarvan en eigenlijk een op zichzelf staand gebied. Vrijwel het hele uitgaansleven met zijn muziekclubs, restaurants, theaters en musea bevindt zich hier op een relatief kleine afstand van elkaar. 

We nemen een duik in de rijke muziekhistorie van de stad en ontdekken dat de variatie enorm is. Er is de folkscene van oa Bob Dylan in The Village, The Apollo Theater waar grootheden als Michael Jackson en Stevie Wonder begonnen en The Brill Building waar liedjes aan de lopende band werden geschreven; The Loco Motion, Chapel of love, Spanish Harlem en tientallen anderen. ’s Avonds gaan we livemuziek zien in kleine en grote zalen.

Op een 150 km afstand van New York ligt het plaatsje Bethel met het terrein en het museum van het festival. Woodstock zelf is daar 120 km vandaan, we bezoeken er  Big Pink waar Bob Dylan met The Band The Basement Tapes opnam. Ook in die plaats verschillende huizen van Dylan en de beroemde Utopia studio. De omgeving van Woodstock is een prachtig gebied om motor te rijden. Het is een iets ruigere versie van de Ardennen, maar dan veel rustiger. • Reisdetails

  Reiscode:
  UNW
  Categorie:
  Specials
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  -
  Prijs:
  n.n.b.
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner