Logo Musictrails.nl Muziekreizen
Buena Vista Cuba Wacht niet langer en geniet nu nog van het authentieke Cuba

Buena Vista Cuba

De Ultieme reis voor liefhebbers van Cubaanse muziek

Oldtimers en koloniale gebouwen. Tijdens een vakantie in Cuba is het alsof de tijd heeft stilgestaan. De tropische zandstranden aan de azuurblauwe Caribische Zee,  de levenslust van Cubanen en de tongstrelende cocktails, maar bovenal de opzwepende muziek, van zinderende salsa tot romantische bolero’s brengen je vervoering en zullen een onvergetelijke indruk op je achter laten.

Muziek is in Cuba absoluut niet weg te denken. Al slenterend door de straatjes van een van de vele mooie steden van Cuba hoor je om de paar passen wel weer ergens muziek vandaan komen. Cubanen leven veel op straat en dat is dan ook waar veel muziek te vinden is. Er is dan ook moeilijk een Cubaan te ontdekken die een gebrek heeft aan ritme gevoel. Geef een Cubaan twee stokjes en hij vergeet de wereld om zich heen. Cubanen en muziek, ze horen bij elkaar.

Tijdens je reis door Cuba zul je heel wat verschillende muziek- en dansstijlen voorbij zien komen. Van de klassiekere stijlen zoals de Danzon, Son, Rumba en Salsa tot de modernere stijlen als Hiphop en Reggaeton. Zowel op straat als in de verschillende muziekhuizen en bij muzikanten thuis.  • Reisdetails

  Reiscode:
  CUB
  Categorie:
  Muziekreizen
  Groepsgrootte:
  8 - 14
  Dagen:
  11
  Prijs:
  Vanaf 2.595,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner